Referenties

Een selectie uit de bedrijven voor wie we werken:

Testimonials

Medicas, aanbevolen door topklanten:

“Wij hebben afgesproken met Medicas dat al de leden van de NBVH kosteloos gebruik kunnen maken van de diensten van Medicas. Incassobrieven worden heel fatsoenlijk opgesteld en behandeld. Als er onverhoopt een deurwaarder moet worden ingeschakeld, wordt je netjes van tevoren gevraagd of je garant wilt staan voor die kosten met een advies erbij.”

“Bij Medicas is ons debiteurenbeheer in goede handen. Medicas draagt zorg voor het versturen van de herinneringen en het incassotraject, wat ons veel werk uit handen neemt.”

“Voor mij is het belangrijk dat ik met niet-betaalde facturen bij een betrouwbare partner terecht kan. Medicas is die partner voor mij. De lijnen zijn kort en dat is prettig communiceren.”

“Medicas verzorgt al jaren tot volle tevredenheid het incassotraject van Atalmedial. Door korte lijnen met de medewerkers van Medicas, wordt het incasso traject zo kort mogelijk gehouden wat ons veel werk uit handen neemt. Door de heldere maandelijkse overzichten heeft Atalmedial ook snel benodigde informatie bij de hand. Wij hopen nog lang op deze manier te blijven samenwerken met Medicas.”