GRATIS INCASSO VOOR LEDEN PARAMEDICI CONTRACTVRIJ!

Veel paramedici hebben last van niet betalende klanten, contractvrije paramedici misschien nog wel vaker. Paramedici Contractvrij heeft daarom een overeenkomst gesloten met Medicas Medisch Incassobureau.

Middels deze overeenkomst kunnen alle bij Paramedici Contractvrij aangesloten zorgverleners geheel gratis gebruik maken van de minnelijke incassodiensten van Medicas. Zelfs indien u maar weinig vorderingen heeft, is het dan interessant een incassobureau in te schakelen!

Middels het op deze pagina te downloaden formulier kunt u zich bij Medicas aanmelden en direct gebruik maken van onze diensten. U kunt tevens de informatiebrochure inzien voor meer informatie over onze diensten en werkwijze.

Wacht niet langer met het overdragen van uw moeilijk inbare vorderingen en meldt u direct aan! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Joris Jochems van Medicas 076-5205292 / Joris@medicas.net

MEDICAS AMSTERDAM

 020-2159466

 info@medicas.net

 Hullenbergweg 278
1101 BV Amsterdam

MEDICAS BREDA

 076-5205292

 info@medicas.net

Postbus 6537
4802 HM Breda

ONZE VOORDELEN

No cure No Pay

Klantvriendelijk

Geen dossierkosten

Geen provisie over hoofdsom

Betrouwbaar

GEEN ZORGVERLENER?

Bent u geen zorgverlener, maar wilt u toch gebruik maken van onze diensten? Kijk dan een op de site van OmniCas, ons no cure no pay incassobureau voor het MKB.