Informatie Aanvragen

Vraag gratis de informatie brochure aan!

Op zoek naar een no cure no pay incassobureau? Vraag dan direct de Medicas informatiebrochure aan. Deze brochure voorziet u van uitgebreide informatie over de incasso diensten van Medicas. Onder meer over onze no cure no pay werkwijze en voorwaarden en het persoonlijk en juridisch advies. U kunt de brochure volledig kosteloos en vrijblijvend aanvragen, dus laat meteen uw gegevens achter en ga voor een betrouwbare partner in debiteurenbeleid.

Bij Medicas betaalt u geen dossierkosten en provisie over de hoofdsom! Wij verzorgen tevens de incassoprocedure voor zorgverleners nà basic factoring. U bepaalt dan zelf voor welke debiteuren het incassotraject opgestart wordt en tevens houdt dit voor u een besparing in aangezien basic factoring een stuk goedkoper is dan full factoring.

Vraag nu informatie aan en maak het eerste half jaar geheel kosteloos gebruik van onze diensten!

Vul uw gegevens in

Referenties

Een selectie uit de bedrijven voor wie we werken:

Testimonials

Medicas, aanbevolen door topklanten:

“Wij hebben afgesproken met Medicas dat al de leden van de NBVH kosteloos gebruik kunnen maken van de diensten van Medicas. Incassobrieven worden heel fatsoenlijk opgesteld en behandeld. Als er onverhoopt een deurwaarder moet worden ingeschakeld, wordt je netjes van tevoren gevraagd of je garant wilt staan voor die kosten met een advies erbij.”

“Bij Medicas is ons debiteurenbeheer in goede handen. Medicas draagt zorg voor het versturen van de herinneringen en het incassotraject, wat ons veel werk uit handen neemt.”