Incassoprocedure

Dit betreft het buitengerechtelijke traject. Heeft een debiteur na verscheidene betalingsherinneringen nog steeds niet betaald? Hoe dient u verder te handelen om de openstaande nota’s betaald te krijgen?

Dan is het de goede stap om de vorderingen voor incasso uit handen te geven aan MediCas. MediCas is de specialist in het verzorgen van de incasso van uw moeilijk inbare vorderingen, en doet dit op effectieve en discrete wijze. Wij benaderen de debiteur niet alleen schriftelijk, maar ook telefonisch. Persoonlijke benadering is erg effectief.

Uiteraard kan uw debiteur gedurende de gehele incasso procedure een betalingsregeling met ons treffen. Mocht na uitvoerig contact met de debiteur de betaling alsnog uitblijven, dan kunnen wij ook de gerechtelijke procedure verzorgen.

Middels het jaarabonnement kunt u onbeperkt openstaande vorderingen ter incasso aanbieden. Ter kennismaking betaalt u hiervoor de 1ste zes maanden niets en hanteren wij géén opzegtermijn!

Meer informatie

Indien u meer informatie of een afspraak wenst, kunt u ons bereiken op 076-5205292. U kunt hier ook onze vrijblijvende informatiebrochure aanvragen.

Referenties

Een selectie uit de bedrijven voor wie we werken: