Aanmaningsbrief via Medicas

Gebruik onze voorbeeld aanmaningsbrief, zodat uw facturen sneller voldaan worden.

U merkt dat uw facturen niet betaald worden en u wilt een aanmaning versturen. U hoeft niet langer te zoeken naar een correct voorbeeld van een aanmaningsbrief. Hieronder vindt u zowel voor uw particuliere debiteur als voor uw zakelijke debiteur een voorbeeld laatste aanmaning. Wij kunnen de laatste aanmaning ook gratis voor u versturen.

Gratis laatste aanmaning versturen door Medicas

Wij kunnen voor u de laatste aanmaningsbrief versturen (pre incasso). De laatste aanmaning wordt door ons verzonden op Medicas briefpapier. Dit is effectiever dan als u die aanmaning zelf stuurt. Uw debiteur zal immers meer druk voelen om de factuur te voldoen. De meeste debiteuren zullen een daadwerkelijke incassoprocedure met bijkomende kosten willen voorkomen.

Een brief op ons briefpapier zal meer opvallen en sneller door uw debiteur voldaan worden. Tevens is de brief kosteloos voor uw klant, zodat de relatie zo min mogelijk verstoord zal worden.

Zelf uw laatste aanmaning versturen

Uiteraard kunt u zelf ook uw laatste aanmaning versturen en onze voorbeeld aanmaningsbrief hiervoor gebruiken. Als uw debiteur een particuliere consument is, dan dient u een zgn. 14 dagen brief te versturen. Deze brief dient aan een aantal eisen te voldoen qua bijvoorbeeld betalingstermijn, hoogte incassokosten etc.

De onderstaande laatste aanmaning kunt u zelf aanpassen en versturen. Lukt het niet de 14 dagen brief geheel correct in te vullen, heeft u bijvoorbeeld vragen over de incassokosten, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Indien u de aanmaning zelf heeft verzonden en uw klant alsnog niet tot betaling over gaat, kunt u de vordering ter incasso aan ons overdragen. U kunt de vordering direct indienen  of informatie aanvragen.

Meer informatie
Indien u meer informatie of een afspraak wenst, kunt u ons bereiken op 076-5205292. U kunt ook onze vrijblijvende informatiebrochure aanvragen.