Incassobureau MediCas: no cure no pay

Zoekt u een toonaangevend juridisch advies- en incassobureau dat werkt op basis van no cure no pay? Die heeft u gevonden in MediCas medisch incassobureau! Onze medewerkers zijn al meer dan twintig jaar een betrouwbare partner in debiteurenbeleid voor tal van (para)medici. Wij zorgen voor de incasso van uw moeilijk inbare vorderingen en bieden u de garantie dat het grootste deel van deze facturen ook daadwerkelijk wordt betaald. Is dit niet het geval, dan berekenen wij geen kosten aan u door.Incasso: helaas noodzakelijk

Dat het inschakelen van een incassobureau geen overbodige luxe is, blijkt helaas nog elke dag. Het komt met grote regelmaat voor dat afnemers zich niet aan houden aan hun betalingsverplichtingen. (Para)medici en praktijkhouders blijven achter met niet betaalde facturen en leveren kostbare energie en tijd in, wat uiteraard ook geld kost. Wanneer u een beroep doet op MediCas worden uw debiteurenstand en cashflow verbeterd en behoudt u tegelijkertijd de relatie met uw patiënten.

Uw voordelen

Wat levert onze werkwijze u op? De belangrijkste pluspunten op een rijtje:

  • - No cure no pay incassobureau
  • - Geen dossierkosten en provisie over de hoofdsom
  • - Besparing van tijd en dus geld
  • - Snellere betalingen

Bent u geen zorgverlener, maar wilt u toch gebruik maken van onze diensten? Kijk dan een op de site van OmniCas, ons no cure no pay incassobureau voor het MKB.